Isabella Rossellini gör ”Grön Porr”

Jerry Seinfeld gjorde det – nästan – med en människa i Bee Movie. Pussades alltså. Ja, han var ju ett tecknat litet bi förstås.
Isabella Rossellini tar det hela ett steg längre och visar hur det verkligen går till – mellan insekter!

Hon har haft idén till, skrivit, regisserat och spelar med i några kortfilmer kallade Green Porno, ungefär Grön Porr, om insekters och smådjurs otroliga sexliv. “Jag har alltid varit fascinerad av insekters oändligt uppfinningsrika, konstiga och skandalösa sätt att fortplanta sig på”, säger skådespelerskan på Sundance Channels hemsida där filmerna kan ses från den 5 maj. Av pressmaterialet att döma har Isabella faktiskt även varit ett bi i en av filmerna!

Grafiskt är filmerna en blandning av tecknat och något som ser ut som barnteater för vuxna. Och förutom att filmerna är korta är de också anpassade för det lilla formatet och ska kunna ses i en mobiltelefon eller ipod.

Isabella Rossellini, dotter till Ingrid Bergman och Roberto Rossellini, är mest känd som fotomodell och skådespelerska, men har även arbetat bakom kameran och regidebuterar alltså nu med de åtta kortfilmerna om insektsporr, Green Porn.

Det här inlägget postades i Kultur & nöjen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Isabella Rossellini gör ”Grön Porr”

Kommentarer inaktiverade.