Var biodlare för en månad – bli rik!

Nej, det är inte något nytt fantastiskt snabbtips för hur man blir miljonär utan att egentligen anstränga sig. Det är ett spel på internet.

Man ska odla bin i 30 dagar och samtidigt klippa gräs, vattna blommor och sälja honung till en liten farbror som kommer när det är som minst lägligt. Tyvärr är spelet inte särskilt roligt, det mesta handlar om att vattna blommorna som bina behöver för att göra honungen. Och ”musiken” till spelet är, som oftast, heeeeemsk!

Spelet är dessutom ganska stressande och det enda man får göra med bina är ”städa” deras kupa och ta deras honung. Det ska gå att få till ganska många samhällen under dessa 30 dagar och man ska kunna köpa fina kupor och vattenslangar och annat, men jag hann bara till 3 samhällen och sedan tog blomvattnandet över!

För den som vill ha avkoppling är det nog inte det bästa spelet att välja och för den som vill prova på biskötsel är det inte så givande – men om man gillar enklare spel med hög stressfaktor kan det kanske vara kul för stunden.

Spelet är framtaget av en studio på Bali, Indonesien och finns på jesper.nu

Det här inlägget postades i Kultur & nöjen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.